Stimatriph | micro electro methodiek

 

Alles is energie! Jij ook! Je energie bepaalt hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt. Energie = leven

Maar ook bij alles wat er in je lichaam gebeurt heb je energie nodig en al helemaal als je wilt herstellen van iets. Zonder energie = geen herstel. En laten we nu vaak te weinig energie hebben op het moment dat we herstellende zijn van iets. 

Daarom dus de stimatriph!

Stimatriph, micro electro methodiek. Met dit apparaat krijg je een impuls, dit stimuleert de natuurlijke prikeloverdracht tussen zenuwcellen. Hierdoor verhoogt je ATP (energie) met wel 500% (dit is ook wetenschappelijk onderbouwd) en kan je lichaam beter herstellen. Je lichaam gaat meer ATP aanmaken wat goed is voor je lichaam om te herstellen, want zonder energie = geen herstel. Maar je lichaam gaat hierdoor  ook lichaamseigen pijnstillers en neurotransmitters aanmaken, wat er weer voor zorgt dat je je beter gaat voelen. Het heeft een  positieve invloed op je welzijn en zenuwstelsel, werkt bij burnout, depressies, trauma, slaapproblemen en voor meer energie.

Kun je ook meer pk's (paardenkracht) gebruiken?

Eerst is er een uitgebreide intake gesprek en als we dan door kunnen gaan dan komt er een traject van zeker 10 behandelingen (van ongeveer 30 minuten per keer). Dit om ervoor te zorgen dat het goed zijn werking kan doen. Kosten van dit traject €250,-