Access bars consiousness ®

Klaar voor een reset? De bars laten lopen is het resetten van je lichaam zodat er rust, ruimte en ontspanning ontstaat. Dit resetten gebeurt op een hele zachte manier door met de vingertoppen op specifieke punten (de bars) op het hoofd te plaatsen. Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op die punten te plaatsen ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. 

Die 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebalans en de daarbij horende overtuigingen en ervaringen in het lichaam over geld, gezondheid, controle, communicatie, vreugde, verdriet, creativiteit enzovoort. Het aanraken van de bars op je hoofd is als het indrukken van de CTRL-ALT-DELETE knoppen. Je wist oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein en je creëert ruimte. 

De bars laten lopen is iets totaal anders dan een massage! Het kan zijn dat je na de eerste keer niet goed weet wat je ervan moet vinden! Iedere keer is anders en het ligt er aan wat er op dat moment bij je speelt en wat je los mag gaan laten.  Uiteindelijk komt er ruimte voor andere dingen en krijg je ingevingen, inspiratie en kun je meer gaan creëeren 🧡

Voor een optimale effect is het belangrijk om deze een paar keer in een korte periode te doen als een soort kuur. Dit heeft een groter effect dan wanneer je het maar 1 keer doet. 

Dus wil jij.... 

🧡Meer gemak, rust en ruimte in je leven? 

🧡Diepe ontspanning en beter slapen?

🧡Groter bewustzijn en minder stress?

🧡Betere verbinding met je lijf en intuïtie?

🧡Meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet?

 

Investering in jezelf € 50,- voor 60 minuten.