Over Vie naturelle 

Nadat ik zelf een Burn out, de gevolgen van parentificatie en depressieve rouwstoornis heb gehad en een heel proces heb doorlopen, werd het tijd om mijn natuurlijke behoefte te gaan volgen! Ik had nooit geleerd om bij mezelf en mijn eigen gevoelens en behoeften stil te staan. Door mijn Burnout heb ik geleerd om mijn patronen te doorzien en te doorbreken, om 100% de verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen en alles in mezelf te zoeken. Vaak zoeken we antwoorden buiten onszelf en geven we anderen en de omstandigheden de schuld van hoe we ons voelen  want dat is een stuk makkelijker. Nu zoek en vind ik alles in mezelf en durf steeds meer mijn intuïtie en innerlijk kompas te volgen! Durf mijn eigen koers te varen. Hierdoor is mijn leven stukken verbeterd. Ik heb geleerd om liefdevol te zijn naar mezelf, mezelf te geven wat ik nodig heb en om weer te gaan voelen en vind het belangrijk om dit als moeder ook door te geven aan onze kinderen. 

Wat helemaal fijn is, is dat ik me nu kan aanpassen met werken aan het ritme van de kinderen. En natuurlijk volg ik het ritme van de seizoenen..... 😄 

Dit alles geeft mij echt een gevoel van vrijheid, een gevoel van natuurlijk leven wat heel belangrijk is voor mij!!

Vandaar de naam Vie naturelle | Natuurlijk leven 🧡 wat echt een toepasselijke naam is!! 

Wordt het nu ook tijd voor jou om je natuurlijke behoefte te gaan vervullen? 

Groetjes Annemie

De naam Annemie, wat afgeleid is van Anna en Maria. 

Vrouwelijk en moederlijk

De energie van Maria is zeer zacht en liefdevol. Ze koppelt eigenlijk liefde aan medeleven en mededogen of compassie. En ze heeft ook andere vrouwelijke of moederlijke eigenschappen als zachtaardigheid en zachtmoedigheid.  Ze helpt ook bij het weer in balans brengen van de vrouwelijke en mannelijke energie. Beide energieën krijgen zo evenveel waarde. En deze gelijkwaardigheid is waar we naar toe willen werken. 

Het mooie van de vrouwelijke liefde

Vrouwelijke liefde maakt zacht. Dat zachte is iets dat je vooral niet moet verwarren met zwak, want zacht durven zijn betekent juist vertrouwen op je kracht. Iets waar vrouwen meestal veel beter in zijn dan mannen, en daarom is deze afstemming ook voor mannen een aanrader. En deze zachtheid maakt je open voor prachtige gaven als Ontvankelijkheid, Liefde, Schoonheid, Compassie en Creativiteit. 

Jonathan.