Over Vie naturelle 

Nadat ik zelf een Burn out heb gehad en een heel proces heb doorlopen, werd het tijd om mijn natuurlijke behoefte te gaan volgen! Ik had nooit geleerd om bij mezelf stil te staan, laat staan om überhaupt stil te staan.

Bij Burnout spelen veel factoren een rol maar ook je hormoonhuishouding is ontregeld door de cortisol. Wat mij geholpen heeft is rekening houden met mijn behoeftes, rust nemen als ik het nodig heb en om rekening te houden met mijn vrouwelijke cyclus en de natuur cyclus. Ook mijn eigen patronen eens goed bekeken en het stuk parentificatie is een echte eye-opener geweest en wat het met je doet als je in een bepaalde rol zit. 

Ik kan wel zeggen dat mijn leven er nu heel anders uit ziet. Dit alles geeft mij echt een gevoel van vrijheid, een gevoel van natuurlijk leven wat heel belangrijk is voor mij. Hopelijk kan ik dit zo doorgeven aan onze kinderen. 

Vandaar de naam Vie naturelle | Natuurlijk leven 🧡 wat echt een toepasselijke naam is

Wordt het nu ook tijd voor jou om je natuurlijke behoefte te gaan vervullen? 

Groetjes Annemie

De naam Annemie, wat afgeleid is van Anna en Maria. 

Vrouwelijk en moederlijk

De energie van Maria is zeer zacht en liefdevol. Ze helpt ook bij het weer in balans brengen van de vrouwelijke en mannelijke energie. Beide energieën krijgen zo evenveel waarde. En deze gelijkwaardigheid is waar we naar toe willen werken. 

Het mooie van de vrouwelijke liefde

Vrouwelijke liefde maakt zacht. Dat zachte is iets dat je vooral niet moet verwarren met zwak, want zacht durven zijn betekent juist vertrouwen op je kracht. Iets waar vrouwen meestal veel beter in zijn dan mannen, en daarom is deze afstemming ook voor mannen een aanrader. En deze zachtheid maakt je open voor prachtige gaven als Ontvankelijkheid, Liefde, Schoonheid, Compassie en Creativiteit. 

Jonathan.