Over Vie naturelle 

Doordat ik zelf de laatste jaren in een transformatie proces heb gezeten, heb ik als een alchemist, mijn pijn veranderd in goud. Waar ik eerder het contact met mijzelf kwijt was, sta ik nu weer bij mezelf. Ik heb alle pijn losgelaten en alle zachtheid toegelaten.

Mijn hele manier van leven is veranderd. Ik hou rekening met de levenscyclus, met die van de seizoenen maar ook met mijn vrouwelijke cyclus. Door mee te bewegen met mijn innerlijke maandelijkse cyclus en de jaarlijkse seizoenen, sta ik er vaak bij stil wat ik los wil laten en waar ik naartoe wil werken. Ook dit zorgt ervoor dat ik mijn zachtheid houdt.

Meer gaan leven vanuit het vrouwelijke en vanuit rust in plaats vanuit het mannelijke en altijd maar door willen gaan. Mijn tijd invullen hoe het bij mij past, zowel privé als op het werk. No pressure but more pleasure 🤎🤍

Het werk pas ik zoveel mogelijk aan zodat het om de kinderen past, in plaats van andersom. Werken voor wat we nodig hebben voor een goed leven! Dit geeft veel rust en die versnellingen terug voelen goed! Dit wil ook weer niet zeggen dat ik alles rustig aan doe, alles behalve dat! Ik kan echt wel in tempo gaan om thuis en op het werk alles gedaan te krijgen, om zo efficiënt mogelijk het gewenste resultaat te krijgen. Maar dit hoeft niet meer de hele tijd maar door te gaan ohne ende.....

Ik kan wel zeggen dat mijn leven er nu heel anders uit ziet. Een stuk eenvoudiger en simpeler. Dit alles geeft mij echt een gevoel van vrijheid, een gevoel van natuurlijk leven wat heel belangrijk is voor mij. 

My goal is to build a life I don't need a vacation from 

Op vakantie gaan en reizen omdat ik dat wil, niet omdat ik er aan toe ben. Is een heel ander gevoel.

Vandaar de naam Vie naturelle | Natuurlijk leven 🤎 wat echt een toepasselijke naam is

Wordt het nu ook tijd voor jou om je natuurlijke behoefte te gaan vervullen? 

Groetjes Annemie

De naam Annemie, wat afgeleid is van Anna en Maria. 

Vrouwelijk en moederlijk

De energie van Maria is zeer zacht en liefdevol. Ze helpt ook bij het weer in balans brengen van de vrouwelijke en mannelijke energie. Beide energieën krijgen zo evenveel waarde. En deze gelijkwaardigheid is waar we naar toe willen werken. 

Het mooie van de vrouwelijke liefde

Vrouwelijke liefde maakt zacht. Dat zachte is iets dat je vooral niet moet verwarren met zwak, want zacht durven zijn betekent juist vertrouwen op je kracht. Iets waar vrouwen meestal veel beter in zijn dan mannen, en daarom is deze afstemming ook voor mannen een aanrader. En deze zachtheid maakt je open voor prachtige gaven als Ontvankelijkheid, Liefde, Schoonheid, Compassie en Creativiteit. 

Jonathan. 

 

La vie est belle 🧡